WIE BEN IK?

Hoi, ik ben Bas!

Als filmmaker ben ik al vanaf mijn dertiende bezig met het maken van video’s. Het bleek al snel dat dit mijn passie was. Om van deze passie werkelijkheid te maken, ben ik na mijn middelbare schoolopleiding naar het Grafisch Lyceum in Utrecht gegaan om te studeren voor de opleiding ‘Animatie en audiovisuele vormgeving’. Deze opleiding verliep voorspoedig en gaf me de vaardigheden om verder te gaan met mijn passie.

In 2021, op slechts 19-jarige leeftijd, ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf: De MediaDraaiers. Ik ben erg enthousiast en werk hard aan elk project om tot een goed resultaat te komen. Mijn doel is om bedrijven te helpen en te ontzorgen met groeien door middel van online marketing.

In een tijdperk waarin online aanwezigheid en video’s bekijken voor veel mensen dagelijkse kost zijn, ben ik ervan overtuigd dat videomarketing het meest effectieve resultaat oplevert.

Bas Zwanenburg Online video marketing. Videomarketing. Audiovisuele vormgeving. Grafisch Lyceum Utrecht. Bedrijfsgroei. Online aanwezigheid. Videoproductie. Videocontent. Contentmarketing. Online marketing. strategie

Neem contact op

Heb je interesse, wil je iets anders weten, of zijn er andere vragen? Neem dan contact op! Ik kom graag een keer bij je langs! Of we maken een afspraak voor een video call.

Portret-foto

Bas Zwanenburg

Eigenaar en Content Creator