DIENSTEN

Ieder persoon, bedrijf, onderneming of product heeft een ander verhaal, doel of werkwijze. Datgene wat u uniek maakt. Hierdoor worden er uiteenlopende projecten gestart. Daarom bieden De MediaDraaiers verschillende diensten aan..

Ieder persoon, bedrijf, onderneming of product heeft een ander verhaal, doel of werkwijze. Datgene wat u uniek maakt. Hierdoor worden er uiteenlopende projecten gestart. Daarom bieden De MediaDraaiers verschillende diensten aan..

Het proces.

1. Strategie

De sleutel naar een succesvolle video is een duidelijk doel. Samen bepalen we wat je met de video wil bereiken. Vervolgens zoeken we daarbij de geschikte visuele oplossing.

2. Pre-productie

Zodra de strategie is bedacht, gaan we snel verder met de volgende stap. Namelijk het maken van een script, concept en een strakke planning zodat we tijdens de productie goed voorbereid zijn.

3. Productie

Nu we volledig zijn voorbereid is de leukste stap aan de beurt; het produceren van het script. Hierbij gaan de camera's draaien en zorgen we dat we geen enkel shot missen.

4. Post-productie

Dit is het moment dat we achter de computers duiken en de video afmaken door hem perfect te monteren en de juiste effecten toe te voegen tot u tevreden bent met het eindresultaat.

5. Distributie

Nu is het aan u om de video te delen met de rest van de wereld! Hiervoor gebruikt u de geschikte platforms. Nu is het afwachten tot de video viral gaat!

Services.

Enkele video productie.

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je boodschap over te brengen via video? Onze enkele video productie is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een gerichte en professionele benadering. Of je nu een aftermovie, video clip, bedrijfsfilm, productvideo, instructievideo, documentaire of commercial wilt maken, wij staan voor je klaar.

Onze enkele video productie zorgt ervoor dat jouw boodschap oprecht naar voren komt en de aandacht van de kijker goed wordt gestuurd. Door ons te focussen op één onderwerp, kunnen we een video maken die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

 

enkele video productie, aftermovie, video clip, bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, productvideo, instructievideo, documentaire, commercial, professionele video, productie.
Video format, Video content, Content creatie, Branding, Beleving, Doelgroep, Creativiteit, Origineel, Service, Online zichtbaarheid, Digitale marketing, Kleine bedrijven, Middelgrote bedrijven

Video format.

Wil jij met jouw bedrijf de volgende stap zetten en je merk versterken? 

De MediaDraaiers zijn ervan overtuigd dat video content hierbij een belangrijke rol speelt.

Ons video format is creatief, passend, origineel en zorgt ervoor dat jouw bedrijf blijft opvallen bij jouw doelgroep. Door regelmatig content te plaatsen, blijf je top-of-mind en kun jij jezelf onderscheiden van de concurrentie. 

Video format.

U wilt met uw bedrijf nieuwe stappen gaan maken. De beste manier hiervoor is door een merk te maken rondom uw bedrijf en hier een beleving aan te koppelen. Video content speelt hierin een grote rol. Door regelmatig content te plaatsen, blijft u onder de aandacht bij uw doelgroep.

Samen zorgen we er voor dat de content creatief en origineel is. Daarnaast past het bij uw bedrijf en heeft uw doelgroep er natuurlijk iets aan.

Eigenlijk een extra stapje service dus!

Socials.

Social media is tegenwoordig onmisbaar om de doelgroep te bereiken. Maar hoe zorg je ervoor dat je berichten opvallen tussen de massa en je boodschap ook daadwerkelijk wordt overgebracht?

Bij de MediaDraaiers helpen wij om social media-accounts effectief in te zetten. De spanningsboog van de doelgroep is namelijk slechts 15 seconden. Daarom ondersteunen wij bij het creëren van kort en boeiend materiaal.


Wij zorgen voor pakkende berichten en professionele video’s, waarmee je boodschap altijd blijft hangen en de aandacht trekt die het verdient. Laat ons je helpen om je social media-strategie naar een hoger niveau te tillen en je bedrijf te laten groeien!

social media marketing, social media strategie, social media content, social media berichten, online branding, online aanwezigheid, online marketing, digitale marketing.

Nog niet zeker hoe video het beste past binnen uw bedrijf?
Of bent u opzoek naar iets wat nog niet is opgenoemd?
Laat het weten, want De MediaDraaiers denken graag met u mee!

Neem contact op

Heb je interesse, wil je iets anders weten, of zijn er andere vragen? Neem dan contact op! Ik kom graag een keer bij je langs! Of we maken een afspraak voor een video call.

Portret-foto

Bas Zwanenburg

Eigenaar en Content Creator